Publiserte artikler

Flere EM-billetter

Her skal EM-finalen spilles. Foto: CEV

Arrangørene av EM for menn i Polen har nå lagt ut for salg billettene til playoff og kvartfinalene. Før jul ble billettene til semifinalene 2. september og bronsefinalen og finalen 3. september, fire kamper i Tauron Arena i Krakow tilgjengelige. Billettene til puljekampene legges ut senere.

Playoff er kamper mellom de som er blitt nr. 2 og 3 i innledningspuljene, i alt fire kamper. To av disse spilles i Krakow, to i Spodek i Katowice. Kvartfinalene, som spilles mellom en puljevinner og en vinner av en playoff-kamp, spilles de samme stedene. Datoene er 30. august for playoff, 31. august for kvartfinalene. 1. september er hviledag.

Du kan lese mer hos CEV her. Billettene kan du kjøpe her.

Legg igjen en kommentar