Publiserte artikler

Mennenes CEV-cup

Europacupene starter opp igjen denne uken, og det er mennenes sekstendelsfinaler i CEV-cupen som står fot tur med den første av to kamper. Oppsettet for turneringen er at lag som tapte kampen om å gå til puljespillet i Champions League, går inn i turneringen på dette nivået, som f.eks. Gentofte fra Danmark. I tillegg kommer vinnere av 1/32-finalene, og lag som i kraft av rankingen gikk direkte til 1/16-finalene. I CEV-cupen spilles det nå utslagsrunder fram til finalene som avgjøres i midten av april.

Blant favorittene i denne turneringen kan vi nevne Trentino og Piacenza fra Italia, Surgut fra Russland, CSKA Sofia fra Bulgaria og Tours fra Frankrike. De fleste kampene denne uken spilles onsdag og torsdag. Returoppgjørene er to uker senere. Du finner oppsettet her. Laola1.tv viser de fleste kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar