Publiserte artikler

Norge vant Novotel Cup

Det gjenstår ennå kamper i nyttårsturneringen Novotel Cup i Luxembourg, men det er allerede klart at Norges kvinnelandslag, som har spilt ferdig sine kamper, vil vinne turneringen. Det ene poenget laget fikk i gårsdagens 2-3 (25-22, 25-13, 24-26, 15-25, 10-15) mot Luxembourg, var nok til at laget ikke kan nås igjen. Aserbajdsjan har også spilt ferdig, men de havner ett poeng bak Norge, mens Luxembourg trolig slår Liechtenstein i dag og blir nr. 3. Resultatene og tabell finner du her.

Hos mennene vil sannsynligvis Luxembourg gå til topps. Tre lag har fire poeng. I tillegg til Luxembourg, Aserbajdsjan og Tyskland U21. Men bare Luxembourg har vunnet to kamper, så med seier i dag mot Island, som så langt er uten poeng, blir det turneringsseier for hjemmelaget. Resultatene er her.

Turneringens hjemmeside er her.

Kommentarer (1)