Publiserte artikler

Norge i tet

Det norske laget i Luxembourg. Foto: novotelcup.lu

Det norske kvinnelandslaget har vunnet begge sine første kamper i Novotel Cup i Luxembourg, og vil med poeng i kampen nyttårsaften mot vertslandet gå helt til topps. I innledningskampen torsdag slo jentene Albania 3-1 (25-19, 25-21, 17-25, 25-23), og fredag ble Liechtenstein overmannet 3-0 (25-23, 25-17, 25-10). Ettersom Albania i dag har slått Luxemborg 3-0, kan Norge vinne turneringen også med tap mot Luxembourg. Med 2-3 og 1 poeng er de sikre, med andre resultater er de avhengige av hva som skjer i de andre kampene. Kampen Norge-Luxembourg spilles kl. 12:30 og blir streamet, sjekk her.

Turneringens hjemmeside er her. Det er live scoring av kampene herfra, og du kan lese mer om turneringen her. Se også referater på NVBFs facebookside her.

Legg igjen en kommentar