Publiserte artikler

EM-oppsettet klart

Kampoppsettet for mennenes sluttspill i EM i Polen er nå offentliggjort. Fra før er det klart at de fire innledningspuljene skal spilles i Gdańsk (unntatt åpningskampen Polen-Serbia, som spilles utendørs i Warszawa), Szczecin, Krakow og Katowice. At semifinalene og finalene skal spilles i Krakow, har også vært kjent, men nå vet vi i tillegg at to playoff-kamper og to kvartfinalekamper spilles i både Krakow og Katowice. Playoff spilles mellom lag som er blitt nr. 2 og 3 i innledningspuljene, mens puljevinnerne går direkte til kvartfinalene.

Puljespillet vil gå over fem dager. Lagene har tre kamper i puljespillet, og pausedagene er lagt inn litt forskjellig i puljene slik at det blir mulig å få med seg mer enn de to daglige puljekampene.

De første kampene i mesterskapet starter 24. august, finalen spilles. 3. september.

Du kan lese mer hos CEV her. Oppsettet kan du se her. Det er mulig å kjøpe billetter til de to avslutningsdagene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar