Publiserte artikler

Klart for Novotel Cup

Torsdag starter den tradisjonelle turneringen Novotel Cup i Luxembourgs hovedstad for trettiende gang. I alt skal åtte lag delta i turneringen, fire i hver klasse. Norge stiller med et lag i kvinneklassen, og deres motstandere er Albania, som de møter torsdag kl. 20:30, Liechtenstein og Luxembourg. Vi blir overrsaket om ikke turneringen ender med norsk seier.

Hos mennene deltar foruten hjemmelaget, Tyskland U21, Island og Aserbajdsjan.

Novotel Cup går i det flotte idrettssenteret d’Coque, og alle deltakerne blir innlosjert på hotell Novotel i gangavstand fra hallen. Turneringen avsluttes nyttårsdag, men Norge spiller sin siste kamp nyttårsaften kl. 12.30, og noen av spillerne har dermed mulighet til å feire nyttår hjemme. Norges kamp mot Luxembourg ventes å bli streamet.

Du kan lese mer om turneringen hos CEV her, eller på Luxembourgs hjemmeside her. Turneringens hjemmeside er her, og det norske laget ser du her. Oppdateringer vil også komme på NVBFs facebookside her.

Legg igjen en kommentar