Publiserte artikler

Europeisk cup

Russiske cupvinnere, Dynamo Kazan. Foto: dinamo-kazan.ru

Dynamo Kazan har vunnet det russiske mesterskapet for kvinner. I finalen slo de Dynamo Moskva 3-1 (25-23, 25-20, 26-28, 25-15). Dermed er det blitt dobbelt cupmesterskap til byen Kazan denne sesongen. Før jul vant Zenit Kazan mennenes mesterskap etter 3-1 (25-20, 25-17, 21-15, 25-17) over Lokomotiv Novosibisrsk i finalen.

Proton Saratov ble nr. 3 i kvinnenes final four, mens Belogorie Belgorod tok bronsemedaljene hos mennene.

I dag har det også blitt spilt de andre og avgjørende semifinalene i mennenes cupmesterskap i Belgia. Det blir storoppgjør i finalen etter at både Knack Roeselare og Noliko Maaseik vant returoppgjørene mot henholdsvis Rune Fastelands forrige klubb, Lindemans Aalst, og Topvolley Callant Antwerpen. Finalen skal spilles 12.februar i Antwerpen, og da håper vi Anders Berntsen Mol er skadefri og klar til å ta et nytt mesterskap for Maaseik.

Legg igjen en kommentar