Publiserte artikler

Viking får slovensk motstand

Dagen etter at TIF Viking slo City of Edinburgh og gikk videre til åttendedelsfinalen i CEV Challenge Cup, ble det klart at de møter et lag fra Slovenia i neste runde, nemlig OK SIP Šempeter. Šempeter tapte den første sekstendedelskampen mot Medimurje Centrometal fra Kroatia med 2-3 på bortebane, men hjemme i Šempeter tok de en klar 3-0-seier og avansementet var klart.

Dermed venter ny europacupkamp for Viking, og de starter med hjemmekamp torsdag 19. januar kl. 19:00. I motsetning til Nyborgs og Vikings tidligere europacupkamper på hjemmebane, vil ikke denne kampen gå i Haukelandshallen. Laget ønsker å spille med internasjonal takhøyde og oppgjøret vil derfor gå i Sotra Arena, en hall mange av spillerne er kjent med, ikke minst de som spilte EM-kvalifisering i mai.

Šempeter er et lite samfunn med drøyt 2.000 innbyggere. Laget ligger i øyeblikket som nr. 9 av de 10 som spiller i den øverste serien. Laget har bare vunnet to av de tretten kampene som er spilt i serien så langt. Viking kan likevel ikke ta lett på motstanden. Slovenia er et sterkt volleyballand, og landslaget tok sølv i siste EM. Presentasjon av lagets spillere finner du her.

Dato for bortekampen er ikke bestemt, men vil gå tirsdag, onsdag eller torsdag to uker etter kampen på Sotra.

Legg igjen en kommentar