Publiserte artikler

EM-åpning på fotballstadion

Mye folk da VM ble åpnet i 2014. Foto:pzps.pl

Det polske volleyballforbundet vil kjøre en reprise på VM-åpningen i 2014 og holde åpningsseremonien og åpningskampen i EM for menn i 2017 på PGE Nasjonalstadion i Warszawa. Det polske forbundet og eieren av stadion har signert en intensjonsavtale. Dermed vil det være mulighet for at en ny rekord for en mesterskapskamp kan settes, ettersom det vil bli plass til 70.000 tilskuere.

Som i 2014, da den forrige rekorden ble satt, vil åpningskampen 24. august gå mellom Polen og Serbia. Det polske forbundet og den nytilsatte landslagstreneren Ferdinando De Giorgi håper sikkert at EM da skal følge i sporene fra VM i 2014. Da ble det seier i åpningskampen, og det polske laget ble som kjent til slutt verdensmestere. Les mer hos CEV her.

Legg igjen en kommentar