Publiserte artikler

Norske i Champions League

Andreas Takvam (4) forsøker å stoppe en pipe fra Paris. Foto: CEV

Det er ikke bare i CEV Challenge Cup det foregår kamper denne uken. Både Champions League og CEV-cupen har fulle runder. I CEV-cupen spilles avgjørende kamper i 1/32-finalen, mens de i Champions League er kommet til andre runde i puljespillet. En del lag går direkte til 16-finalen i CEV-cupen, mens noen interessante lag, som Topvolley Callant Antwerpen, LPR Volley Piacenza og Tours VB må kvalifisere seg.

Av de norske deltakerne i Champions League, spiller Anders Berntsen Mol og laget hans, Noliko Maaseik i dag. De har hjemmekamp mot lederlaget i Polen, Zaksa Kedzierzyn-Kozle, kl. 20:30. Kampen vises på laola1.tv, sjekk her. Anders har vært småskadet i det siste, og han var libero i lagets siste seriekamp, så vi vet ikke hvor mye spilletid han vil få.

I morgen kan derimot Andreas Takvam regne med mye spilletid når VfB Friedrichshafen møter Arkas Izmir hjemme kl. 20:00. Også denne kampen vises på laola1.tv. I forrige runde slo Friedrichshafen Paris Volley med 3-2 og vil med seier i morgen ligge godt an til videre avansement, mens Maaseik tapte borte mot Dynamo Moskva med 1-3.

Vi kan ellers nevne at Rune Fasteland spiller i Challenge Cup når Draisma Dynamo Apeldoorn møter Lausanne UC borte i kveld kl. 20:00. Apeldoorn vant den første kampen 3-0.

Live resultatoppdatering finner du på CEVs hjemmesider her.

Legg igjen en kommentar