Publiserte artikler

Kan Viking avgjøre?

Vil City of Edinburghs blokk få tak på Geir Eithun onsdag? Foto: Frode Andersen, CEV

Onsdag skal mennene til TIF Viking spille avgjørende kamp i europacupen CEV Challenge Cup. Etter at Viking slo City of Edinburgh 3-0 på hjemmebane i Haukelandshallen i Bergen for to uker siden, har laget nå gode muligheter til å bli første norske herrelag i en åttendedelsfinale i en europacup. Stods kvinner gjorde som mange husker det enda bedre i sin storhetstid, de tok seg helt til kvartfinale for to sesonger siden. Så nå er det opp til Viking å vise at norske menn også kan nå et slikt nivå.

Kampen i Edinburgh spilles onsdag kl. 20:30 norsk tid og går i et nytt idrettssenter, Oriam, ved Heriot Watt Universitet. Det er usikkert om kampen blir streamet, sjekk her for opplysninger. Live oppdatering av resultatene vil uansett komme på CEVs sider her, der du også kan lese hvordan skottene anser sine sjanser, se her. Viking vil trenge to sett for å gå til neste runde i januar.

Legg igjen en kommentar