Publiserte artikler

EM-kvalifisering NEVZA

Sommeren 2017 skal de første europamesterskapene i klassene jenter U16 og gutter U17 spilles. Dette er altså mesterskap for jenter født 2002 og senere og gutter født 2001 og senere. Sluttspillet for jenter vil gå i Bulgaria i juli, mens det ikke er funnet arrangørland for guttene ennå. Også dette mesterskapet skal gå i juli. Tolv lag deltar i sluttspillene.

Nytt denne gangen er at første runde av kvalifiseringen skal gå i sonene, det vil si at den sonen Norge tilhører, NEVZA, har sin egen turnering. Vinneren av denne går direkte til sluttspillet, mens toeren får en ny mulighet i andre runde. NEVZAs kvalifisering starter i dag med Danmark som arrangør. Tre lag starter i begge klassene. Foruten arrangørene, er det Finland og Island. Norge og Sverige er altså ikke påmeldt til disse mesterskapene.

Kampoppsettet for turneringen ser du her, facebooksiden er her, og du kan lese mer hos det danske forbundet her og hos CEV her. Kampene streames på danskenes Volley TV, sjekk her.

Legg igjen en kommentar