Publiserte artikler

Russisk og italiensk cup

Dynamo Moskva i russisk cupsemifinale. Foto: vcdynamo.ru

I Russland og Italia er cupmesterskapene for menn i gang. I Russland er seks lag samlet i byen Surgut, der cupmesteren skal finnes. Lagene ble delt i to puljer som har spilt puljespill. Puljevinnerne vil møte toeren i den andre puljen til semifinale i dag, og i morgen spilles bronsefinale og finale. Puljespillet endte slik:
Pulje A: 1. Zenit Kazan, 2. Lokomotiv Novgorod, 3. Fakel Novy Urengoy
Pulje B: 1. Belogorie Belgorod, 2. Dynamo Moskva, 3. Gazprom-Yugra Surgut

Dermed blir dagens finaler slik:
Kl. 12:00 Belogorie Belgorod – Lokomotiv Novgorod
Kl. 15:00 Zenit Kazan – Dynamo Moskva

Kampene vil bli vist på laola1.tv, sjekk her.

I Italia er det en cup for de beste lagene i SuperLega og en for Serie A2. I den gjeveste gruppen får de tolv best plasserte lagene av de fjorten i SuperLega delta. De fire beste halvveis i seriespillet går direkte til kvartfinalen. De fire som toppet tabellen halvveis var Cucine Lube Civitanova, Diatec Trentino, Azimut Modena og Sir Safety Conad Perugia. De åtte resterende har spilt åttendedelsfinale, og 0-3 hjemme for Calzedonia Verona mot Bosi Indexa Sora førte til at Veronas trener Andrea Giani trakk seg fra jobben.

De andre åttendedelsfinalene endte slik:
Gi Group Monza – Bunge Ravenna 3-2
LPR Piacenza – Exprivia Molfetta 3-1
Tonno Callipo Vibo Valentia – Kioene Pdova 3-1

Kvartfinalene spilles 11. januar og de fire gjenværende spiller final four i stor begivenhet 28.-29. januar i Casalecchio di Reno, ikke langt fra Bologna. Kampoppsettet ser du her.

Legg igjen en kommentar