Publiserte artikler

EM-finalen i Kraków

Klart for mer toppvolleyball i Kraków

Det polske volleyballforbundet melder på nettsidene sine at billettsalget til semifinalene og finalene i EM for menn 2017 har startet. I den forbindelse framgår det at disse kampene vil bli spilt i Tauron Arena i Kraków, samme sted som sluttspillet i World League gikk i sommer.

Det europeiske forbundet har ikke offentliggjort tidsskjemaet for EM-sluttspillet, og har ikke kommet med noen offisiell bekreftelse av at mesterskapet skal avgjøres i Kraków. Som kjent starter kampene i EM 23. august med puljespill i Gdańsk, Szczecin, Kraków og Katowice. Etter puljespill er det play off og kvartfinaler før avslutningen i Kraków. Hvor disse mellomkampene skal spilles, er det heller ikke kommet noen melding om, og det er så langt bare billettene til semifinalene 2. september og finalene 3. september som er sluppet. Prisene for finalene er fra 50 til 400 zloty, dvs. litt over det doble i norske kroner.

Du kan lese mer på de polske nettsidene her, billettene kan du kjøpe her.

Legg igjen en kommentar