Publiserte artikler

Finsk overmakt

Hanne Haugen Aas (8) og Kristina Maaseide greide sjelden å stoppe Kangasalas angrep. Foto: Randaberg

Randabergs kvinner hadde lite å stille opp mot finske LP Kangasala i sin debut i europacupen. Finnene vant soleklart 3-0 (25-14, 25-15, 25-15), og skal Randaberg ha den minste mulighet til å gå videre i CEV Challenge Cup, må for det første servemottaket forbedres. I går førte generelt dårlige mottak til at den finske blokken og forsvaret fikk en enkel jobb med å begrense Randabergs angrep og deretter vinne poeng i overgangsspillet. Dessuten hadde heller ikke Randaberg sin beste dag i forsvar. Spillerne virket forknytte, kanskje preget av stunden, og lot for mange baller gå i gulvet.

Du finner referat fra kampen på Randabergs hjemmeside her. CEVs side med link til (ikke helt pålitelig) DataVolley-statistikk er her.

Legg igjen en kommentar