Publiserte artikler

Europacupdebut

NM-gull i januar ga Randaberg europacupplass. Foto: Tomm Hansen

I dag kl. 17:00 skal Randabergs kvinnelag spille sin første europacupkamp noensinne. Da debuterer laget i CEV Challenge Cup mot finske LP Kangasala på hjemmebane i Randaberghallen. LP Kangasala ligger for tiden på sjetteplass i den finske serien, mens Randaberg er ubeseiret i den norske. Likevel må laget regne med hard motstand fra sine finske motstandere.

Problem med rettigheter gjør at kampen trolig ikke streames, den står i hvert fall ikke på programmet til laola1.tv. Sjekk Randabergs side her for eventuell streaming. CEVs side for kampen med live resultatoppdatering finner du her.

Returkampen spilles i Kangasala, ikke langt fra Tampere, 11. januar.

Vi kan ellers nevne at Randabergs menn har vært med i europacup, blant andre har de møtt italienske Modena, men det begynner å bli noen år siden.

Legg igjen en kommentar