Publiserte artikler

Tre finalister finnes

I dag blir tre av NM-finalistene funnet når to avgjørende semifinalekamper i klassen for menn og en i kvinneklassen skal spilles. Det er bare Oslo Volley og TIF Viking som må vente til i morgen for å vite sikkert hvem som skal få spille finale i Ekeberghallen lørdag 14. januar. Kampen i morgen spilles i Nydalen kl. 13:00.

Den første kvinnefinalisten blir funnet i Førde når hjemmelaget tar mot Randaberg i Førdehuset i dag kl. 16:00. Randaberg vant første kamp 3-1 og vil nok være favoritter til å gå videre. Se Førdes hjemmeside her for eventuell streaming.

Hos mennene er Randaberg-Tromsø de første lagene ut i dag. Tromsø slet seg til 3-2 hjemme, og må nok ta ut sitt ypperste får å få finaleplassen i Randaberghallen. Kampstart er kl. 13:00. Randabergs hjemmeside er her.

Også Viking vant første semifinale mot Førde. Resultatet i Førdehuset ble 1-3, og dermed bør Viking ha en fordel i Stemmemyren kl. 15:00. To sett vil være nok til å gå til finalen. Vikings facebookside er her, og du vil nok finne link til stream herfra.

Og som vanlig kan kampene følges fra poengligasiden her.

Legg igjen en kommentar