Publiserte artikler

NCC-sluttspillene plassert

Det er nå klart hvor sluttspillene i den nord-europeiske klubbturneringen, NEVZA Club Championships, skal gå. Kvinnenes turnering avvikles 20.-22. januar i Brøndby ved København. Som kjent har ingen norske kvinnelag kvalifisert seg hit. De deltakende lagene er de tre danske lagene Brøndby, Holte og Amager, samt HK fra Island.

Mennenes turnering går en uke senere, og her deltar to norske lag etter å ha vunnet hver sin kvalifiseringspulje. Det er BK Tromsø og TIF Viking. Mennenes sluttspill går i Falkenberg i Sverige, og det siste laget foruten arrangørene, er Gentofte fra Danmark.

Alle lagene spiller tre kamper. Fredag møter Tromsø Falkenberg og Viking innleder mot Gentofte. Disse kampene avgjør hvilke lag som møtes i semifinaler lørdag. Vinneren i den ene kampen spiller da mot taperen i den andre. Søndag er det så klart for finaler.

Facebooksiden til NCC finner du her.

Legg igjen en kommentar