Publiserte artikler

Åpent i semifinalene

Kristoffer Østvik har mange måter å ta poeng på. Foto: Eivind Rinde

Første halvdel av sesongens semifinaler i NM er spilt ferdig, og i alle de fire kampene måtte det mer enn tre sett til for å avgjøre. Den mest spennende kampen gikk i Tromsø mellom BK Tromsø og Randaberg, og her har begge lagene skaffet seg poeng foran returoppgjøret i Randaberg neste helg etter at Tromsø gikk av med seieren 3-2 (25-15, 20-25, 23-25, 25-23, 15-11). Se poengliga fra kampen her. I Tromsøavisene blir spesielt Kristoffer Østvik hyllet etter sine 31 poeng. Se ellers Tromsøs facebookside her og innlegg på Randabergs hjemmeside her.

Randaberg har også et kvinnelag i semifinalene, og for disse gikk det bedre enn for mennene. Førde ble sendt hjem med tap etter 3-1 (25-12, 25-21, 18-25, 25-13), og kan nok få det vanskelig i returoppgjøret i Førde neste helg. Se Randabergs hjemmeside her, Førdes facebookside her og poengliga her.

Førdes menn måtte også tåle tap i sin semifinale. De fikk en god start i kampen mot TIF Viking, men i en kamp som flere ganger sto og vippet, var det til slutt Viking som sent på kvelden kunne dra tilbake til Bergen med det beste utgangspunktet før returoppgjøret, Førde-Viking 1-3 (25-20, 20-25, 23-25, 23-25). Poengliga her, Vikings facebooksider her.

I likhet med Randaberg og Førde, har Viking også to lag med i semifinalene. Men deres kvinnelags kamp endte ikke like godt som mennenes. Sist sesongs sølvvinnere, Oslo Volley, ble for sterke i Bergen og vant en tidvis jevn kamp 3-1 (25-23, 22-25, 25-12, 25-22). Se poengliga her, Oslo Volleys facebookside her.

Legg igjen en kommentar