Publiserte artikler

Samarbeid med TVN

Skoleanlegget til TVN

ToppVolley Norge ønsker et tettere samarbeid og nærmere utveksling med norske elite- og førstedivisjonsklubber. Avdelingsleder Øyvind Marvik har derfor sendt brev til klubbene der han presenterer skolen og legger fram ønskene. Brevet ser du nedenfor.

ToppVolley Norge er NVBF sitt nasjonale senter for utvikling av unge utøvere. Gjennom våre fasiliteter, vårt sportslige program, aktiviteter og kompetanse, ønsker vi å fremstå som det naturlige valg for unge og ambisiøse utøvere.

Primært skal ToppVolley være til det beste for utøvere i alderen 16-19 år. Disponible ressurser skal brukes til å lage et best mulig tilbud for denne gruppen i perioden de er elever ved skolen. Kombinasjonen volleyball og sandvolleyball vil være en naturlig del av programmet.

Vi ønsker å fremstå med et større treningsfokus og et individuelt utviklingsfokus, enn kampfokus i perioden de er elever her. Vi har for sesongen 2016-2017 valgt å delta i Mizunoligaen for både våre jenter og våre gutter. I tillegg etablerer vi et konkurranse-program som vil bestå av 1. div ranking turneringer, regionale turneringer og turneringer/kamper av privat karakter.

Foruten ToppVolley sitt kampprogram, spill for moderklubb og enkeltspillere sine aktiviteter med juniorlandslagene, har vi ambisjoner om årlige aktiviteter i utlandet.

Rekruttering til ToppVolley er både tidkrevende og kostbar. Om dere har spillere, eller har kjennskap til spillere med et tydelig talent, ønsker vi selvfølgelig å få tips om dette. Dette håper vi kan forenkle rekrutteringen til ToppVolley, og på sikt gjøre rekruttering av ambisiøse utøvere enklere for norske klubber.

Erfaringsmessig er mange av våre avgangselever litt usikre på veien videre. Vi ønsker derfor å ha en god dialog med klubber, og treningsmiljøer som kan bidra til å utvikle utøvere og norsk volleyball videre.

Tidligere år har vi hatt besøk av svenske eliteklubber, universiteter fra USA, og selvfølgelig av norske eliteklubber. Vi håper at også deres klubb planlegger et besøk til ToppVolley for å gjøre seg kjent med våre elever, gjerne ved å gi en presentasjon av klubb og sportslig tilbud for våre avgangselever 2017.

Skulle dette være av interesse, er dere hjertelig velkomne til ToppVolley og Sand. Ta kontakt med Øyvind (oyvind(at)toppvolley.no) for spørsmål, eller for å gjøre en avtale om et besøk.

Sportslig hilsen

ToppVolley Norge

Øyvind Marvik

 

Legg igjen en kommentar