Publiserte artikler

Det holdt ikke for Førde

Førdespillere klare til start. Foto: Elisabeth Viken

Førde VBK er ferdig med internasjonalt spill for denne sesongen. Søndag ble laget slått ut av den nordiske klubbturneringen NCC, og etter å ha reist 150 mil ut i Atlanterhavet vestover fra Lisboa, måtte Førde i går se at drømmen om videre europacupspill også gikk tapt etter at de portugisiske seriemesteren Fonte Bastardo Azores vant returkampen 3-0 (25-21, 25-23, 25-11).

Etter at Førde på hjemmebane for to uker siden hadde sett at det gikk an å hamle opp med det portugisiske profflaget i 1-3-kampen, var det med visse forhåpninger laget dro til øygruppen. Men selv om laget hang godt med i de to første settene, var håpet ute da Fonte Bastardo hadde sikret seg poenget de trengte. Det tredje settet ble dermed ren overkjøring foran 700 tilskuere som ga mye lyd fra seg. Førde vil ha god tid til å riste av seg skuffelsen, turen hjem tar to døgn, og det smaker sikkert med spillefri helg, selv om Førdehuset vil bli fullt av volleyballaktivitet i og med at rankingturnering for 1. divisjon finner sted der.

Du finner statistikk fra kampen her. Firda har reportasje her, og Førdes facebooksider er her.

Legg igjen en kommentar