Publiserte artikler

Førde på Azorene

Blir det jubel for Førde på Azorene? Her fra hjemmekampen. Foto: Elisabeth Viken.

Etter en lang reise er nå Førdes menn kommet til byen Praia da Vitoria på øya Terceira på Azorene, der de i kveld skal spille returkamp i CEV Challenge Cup mot laget fra landsbyen Fonte do Bastardo. Det portugisiske laget var som kjent på besøk i Førde for to uker siden og vant da 3-1. For å gå videre til sekstendedelsfinalen i europacupen, må derfor Førde vinne enten 3-0 eller 3-1, og deretter vinne et golden set til 15.

Selv om Fonte Bastardo er et lag fullsatt med proffer, deriblant tre fra USA, to fra Brasil, en fra Mexico og en fra Kapp Verde, viste kampen i Førde at avansement på ingen måte er umulig. Men da må Førde få satt et skikkelig servepress på de portugisiske seriemesterne og få kontroll på eget servemottak.

Kampen går kl. 22:00 norsk tid. I utgangspunktet er det ingen streaming av kampen, men live oppdatering av resultatet er på CEVs side her. Førdes hjemmeside ser du her.

Legg igjen en kommentar