Publiserte artikler

To norske til sluttspillet

Viking og Tromsø får brasiliansk motstand i Silva (i blått) når de møter Falkenberg i slusstpill. Foto: Marienlyst

BK Tromsø og TIF Viking har tatt seg til sluttspillet i NEVZA Club Championship. Før søndagens kamper var det klart at minst ett norsk lag ville få plass der, siden Førde og Viking skulle møtes til avgjørende kamp i Bergen. Denne kampen avgjorde Viking i sin favør etter først og fremst sterk serving og god blokking. Resultatet ble 3-1 (25-19, 25-18, 18-25, 25-14). Poengliga fra kampen ser du her. Se også artikler i BA her og i Firda her. Vikings facebookside er her, Førdes her.

I puljen i Hvidovre ved København var det også klart at vinneren av kampen mellom arrangørlaget Hvidovre og Tromsø, ville få sluttspillplass. Og her viste Tromsø seg sterkest og vant 3-1 (25-23, 20-25, 25-22, 25-14). Se artikkel i iTromsø her. BKTs facebookside er her.

I den tredje puljen, firelagspuljen som ble arrangert i Odense, falt avgjørelsen om sluttspilldeltakelse uten at det norske innslaget NTNUI kunne blande seg inn. Trondheimsstudentene måtte ta til takke med sisteplass etter at de tapte 2-3 for Middelfart i den siste kampen. I stedet skulle arrangørlaget Marienlyst og de regjerende svenske mesterne fra Falkenberg spille en direkte avgjørende kamp. Og her trakk Falkenberg det lengste strået med 3-1 (22-25, 25-20, 29-27, 25-18).

NCCs facebookside med alle resultater er her. Sluttspillet avvikles 27.-29. januar. Arrangør utpekes blant de fire deltakerlagene.

Legg igjen en kommentar