Publiserte artikler

Avgjørende NCC-kamper i dag

Førde fornøyde med seier mot Ishøj. Foto: FVBK

Det viser seg at kampoppsettet for NCC er lagt opp slik at alle de tre puljene har kamper i dag som avgjør puljeseieren, og dermed hvilke tre lag som slår følge med Gentofte til sluttspillet. Ett av lagene er garantert å være norsk. Etter at Førde i går slo Ishøj fra Danmark 3-1 (23-25, 25-13, 25-21, 25-22), vil vinneren av dagens kamp i Bergen mellom Førde og TIF Viking ta sluttspillplass. Kampen spilles kl. 18:00 og vil bli streamet, sjekk Vikings facebook her. Poengliga fra gårsdagens kamp er her. Se også reportasje i Firda her.

Et norsk lag til har muligheten til finaleplass. I Hvidovre i Danmark skal BK Tromsø møte hjemmelaget, og også i denne kampen er det vinneren som får delta i sluttspillet. BK Tromsø hadde ingen problemer med sin innledningskamp i går mot HK fra Island og vant enkelt 3-0 (25-19, 25-11, 25-16), forøvrig nøyaktig de samme sifrene Hvidovre hadde slått HK med dagen før. Les mer i iTromsø her.

I den siste puljen i Odense spilles også direkte avgjørende kamp, men her er dessverre ikke det norske innslaget, NTNUI, involvert etter at også deres andre kamp i firelagspuljen ble tapt. Marienlyst fra Danmark ble for sterke og vant 3-0 (25-22, 25-18, 25-19), Marienlysts facebookside er her. Den siste sluttspilldeltakeren vil derfor bli dansk eller svensk, noe som avgjøres når Marienlyst møter Falkenberg i dag kl. 14:30. NTNUI møter Middelfart fra Danmark i kamp om tredjeplassen i puljen kl. 12:00.

NCCs facebookside finner du her.

Legg igjen en kommentar