Publiserte artikler

Første NCC-dag

En sjelden rens for Cato Seljevold og NTNUI mot Falkenberg. Foto: Marienyst

Første kampdag i mennenes NEVZA Club Championship, NCC, er avviklet, og to av de fire norske lagene har vært i aksjon. Best har det så langt gått for TIF Viking, som slo danske Ishøj 3-1 (22-25, 25-14, 25-15, 25-22). Ishøj er et lag der alle spillerne opprinnelig kommer fra Polen, og de spilte jevnt med Viking fra start, først og fremst ved at de hadde gode servemottak og fikk slått mye gjennom midten. Ishøj avgjorde det jevne førstesettet, men etter det fikk Viking sving på serven og fikk på grunn av den til mye godt blokk- og overgangsspill. 11 ess og 13 blokker ga til slutt norsk seier. Du kan se tall fra poengliga her. Puljen med disse to lagene er en tre-lagspulje, og i dag møter Ishøj Førde til Ishøjs siste og Førdes første puljekamp kl. 17:30. Poengliga vil komme her, og stream av kampen er her. Se ellers Vikings hjemmeside her og Ishøjs facebookside her.

Det andre norske laget som var i aksjon i går, var NTNUI. De spiller i en firelagspulje i Odense, der Marienlyst er arrangør. De to siste lagene er Marienlysts naboklubb Middelfart, samt Falkenberg fra Sverige. Sistnevnte var motstandere i NTNUIs åpningskamp, og dessverre ble svenskene for sterke og vant 3-0 (25-20, 25-17, 26-24). Les hva Falkenbergs skriver om kampen på sine nettsider her. I dag kl. 14:00 møter NTNUI Marienlyst. Kampen streames, og du finner link på Marienlysts facebookside her.

Det fjerde norske laget i NCC er BK Tromsø, og de innleder i dag kl. 16:00 mot HK fra Island. Puljen blir spilt i Hvidovre ved København, og Tromsø avslutter mot vertene i morgen. Stream av kampene er her.

NCCs hjemmeside er her, der finner du alle resultater i tillegg til mye informasjon.

Legg igjen en kommentar