Publiserte artikler

Mennenes NCC

Dette laget vant NCC i vinter, da het de Nyborg, nå Viking. Foto: Nyborg VBK

Sist helg kvalifiserte tre danske og et islandsk lag seg til sluttspillet i kvinnenes NEVZA Club Championship, NCC. Denne helgen er det mennenes tur til å kjempe om en plass i sluttspillet 27.-29. januar. Forhåpentligvis kan da de fire norske lagene Førde, TIF Viking, BK Tromsø og NTNUI bidra til å bryte den danske dominansen. Ett dansk lag er imidlertid allerede klar for sluttspillet. Søndag er nemlig Gentofte i Belgorod i Russland for å spille returkamp i tredje runde i Champions League, og i og med prestasjonen Gentofte har gjort ved å spille seg så langt, sier NCC-reglementet at de er klare for sluttspillet. Det betyr at det er tre ledige plasser å spille om, og de går til puljevinnerne i de tre puljene som skal spille fredag-søndag.

Det er i alt ti lag som spiller denne helgen, noe som har gitt to puljer med tre lag og en med fire. Puljene ser slik ut, der arrangørlaget står først:
Pulje A: Hvidovre (DEN), BK Tromsø, HK (ISL)
Pulje B: TIF Viking, Ishøj (DEN), Førde
Pulje C: BK Marienlyst (DEN), Falkenberg (SWE), Randaberg, Middelfart (DEN)

Hele kampoppsettet finner du her. Turneringens facebookside er her. Der regner vi med at det vil komme informasjon om streaming av kampene, vi vet at Viking vil ha en enkel stream, se Vikings facebookside her.

Legg igjen en kommentar