Publiserte artikler

Champions League – tredje runde

I dag spilles fire kamper i tredje runde i kvinnenes Champions League, med returkamper lørdag. Vinnerne av de fire dobbeltoppgjørene får plass i hver sin pulje i puljespillet som starter midt i desember. Der er fra før de tolv høyest rangerte lagene i Europa allerede plassert. De fire kampene i dag spilles slik:
Kl. 17:00 Minchanka Minsk (BLR) – Eczacibasi VitrA Istanbul (TUR)
Kl. 17:30 Agel Prostejov (CZE) – Tauron MKS Dabrowa Gornicza (POL)
Kl. 17:30 Vizura Beograd (SRB) – Dynamo Krasnodar (RUS)
Kl. 20:30 Liu Jo Nordmeccanica Modena (ITA) – RC Cannes (FRA)

Resultatene finner du her. Alle kampene vises på laola1.tv, se her.

Også hos mennene blir tredje runde avgjort denne uken. De spiller sine kamper i morgen og søndag, og her er det åtte lag som skal ha plass i fem puljer i puljespillet. Du finner oppsettet for kampene her. Vi legger merke til at danske Gentofte får storfint besøk fra Russland. Deres motstandere er Belogorie Belgorod, med blant andre Muserskiy, spilleren som nærmest på egen hånd snudde OL-finalen mot Brasil i 2012 til seier. Andre berømtheter på laget er 41-årige Tetyukhin og tidligere russisk landslagskaptein Khtey. Så det kan nok bli varmt rundt ørene på de danske spillerne. Se artikkel på de danske nettsidene her.

Legg igjen en kommentar