Publiserte artikler

Skuffende NCC

Randaberg beste norske lag i NCC. Foto: RIL

Det blir ingen norske kvinnelag i sluttspillet i det nordiske klubbmesterskapet. Randaberg slår trolig Ikast i dagens siste kamp, men de blir uansett ikke bedre enn nr. 3  i puljen og kan dermed heller ikke bli en av de beste toerne som går videre. De to andre lagene er blitt sist i puljene sine. Det som kanskje er mest overraskende, er at de to islandske lagene, HK og Afturelding, begge har gjort det bedre enn de norske, noe som viser at den internasjonale satsingen som er gjort på Island de siste årene bærer frukter. Så tydeligvis kan et land med en tiendedel av Norges innbyggere slå norsk volleyball når det satses. Kanskje på tide med tilsvarende satsing i Norge?

Alle resultatene fra NCC vil komme her, facebooksiden er her.

Legg igjen en kommentar