Publiserte artikler

CEV-kongress

Norge er representert på kongressen med generalsekretær Kristian Gjerstadberget, nr. 2 fra v. i front, her på offisiell Mikasa-middag. Foto: CEV

CEVs årlige kongress, General Assembly, holdes i dag i Luxembourg. Kongressen er den 37. i rekken, og 53 av det europeiske volleyballforbundets medlemsland vil være representert. En del mer eller mindre prominente gjester, som FIVBs president Ary Graça, er også til stede. Dette er den første kongressen der CEVs president Aleksandar Boričić vil være vert, etter at han ble valgt på kongressen i fjor. Kongressen vil i følge Boričić være starten på en omforming og modernisering av  organisasjonen for å finne nye måter å utvikle volleyball på.

Du kan lese mer om kongressen på CEVs sider herherher og her, om møte i CEVs styre og eksekutivkomité her.

Legg igjen en kommentar