Publiserte artikler

Det nord-europeiske klubbmesterskapet

Denne helgen spilles kvinnenes kvalifisering til sluttspillet i NEVZA Club Championships, NCC. NEVZA står for The North European Volleyball Zonal Association, som innbefatter de nordiske landene pluss England. Sluttspillet i kvinnenes turnering går 20.-22. januar, mens mennenes tilsvarende kvalifisering og sluttspill går en uke senere.

Elleve lag deltar i kvinnenes turnering denne sesongen. Av disse kommer tre fra Norge, de resterende fra Danmark, Island og Sverige. De elleve lagene er delt i tre puljer, og puljevinnerne og den beste toeren går til sluttspillet. En av puljene spiller i Norge, det Randaberg som er arrangør og møter de danske lagene Amager og Ikast KFUM, samt Aftureldir fra Island. Randabergs første kamp er mot Amager fredag kl. 17:00. Les mer på Randabergs hjemmesider her, facebooksidene her. Kampene streames, sjekk her.

Forrige sesongs nest beste lag, Oslo Volley, skal spille sine kamper i Brøndby ved København. De er i en tre-lagspulje, det tredje laget er islandske HK, som de innleder mot lørdag kl. 16:30. Hjemmesiden til Brøndby, Danmarks beste lag de siste årene, er her. Oslo Volleys hjemmeside finner du her.

Turn- og Idrettsforeningen Viking fra Bergen er det tredje norske laget som deltar. De drar også til København der Holte, med norske Julie Heile Mikaelsen som viktig spiller, er arrangør. De to andre deltakerne er Team Køge fra Danmark og lederlaget i Sverige, Engelholms Volley. Viking starter mot Engelholm fredag kl. 20:00. Holtes hjemmeside er her, Vikings facebookside her. Og kampene streames her.

Danske Zibrasport streamer en del kamper, sjekk her. Les artikkel om NCC på de danske nettsidene her. Facebooksiden til NCC er her. Kampoppsettet til alle kampene med resultater er her.

Legg igjen en kommentar