Publiserte artikler

Sandmedaljer

Medaljevinnerne i Tsjekkia. Foto: CEV

Det ble ingen førsteplasser på de norske lagene i de to internasjonale sandvolleyballturneringene som ble spilt ferdig i går. I Pelhřimov i Tsjekkia ble Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum nr. 3 etter lett seier i bronsefinalen mot Zemljak-Pokeršnik fra Slovenia med 2-0 (21-15, 21-11). Finaleplassen glapp så vidt etter 1-2 (21-17, 20-22, 10-15) mot Müllner-Schnetzer fra Østerrike. Alle resultater her, se også NVBFs facebook her.

I NEVZAs turnering i Göteborg endte det med sølv og bronse for de beste norske. Sølvmedaljene gikk til Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland. De tapte finalen mot de toppseedede finnene Lahti-Parkkinen 0-2 (11-21, 16-21). Lunde-Ulveseth og Pedersen-Olimstad ble nr. 5 i kvinneklassen. Resultatene er her.

Norske bronsemedaljører i Sverige ble Daniel Bergerud og Svein Solhaug. De slo Appelgren-Herrmann fra Sverige 2-1 (24-26, 22-20, 15-7) i bronsefinalen. Jørstad-Retterholt ble nr. 5, Sørum-Moen nr. 7. Resultatene er her.

Se også melding hos CEV her.

Legg igjen en kommentar