Publiserte artikler

Champions League-runde

Selv ikke med disse i ryggen kom Hämeenlinna seg videre. Foto: CEV

I går ble andre runde i kvinnenes Champions League spilt ferdig. Det gjenstår nå åtte lag som skal spille tredje runde for å avgjøre hvilke fire lag som skal supplere de tolv forhåndsklare lagene i puljespillet i fjerde runde.

Følgende lag er nå videre til tredje runde:
Minchanka Minsk
Eczacibasi VitrA Istanbul
RC Cannes
Tauron MKS Dabrowa Gornicza
Vizura Beograd
Dynamo Krasnodar
Agel Prostejov

Synd for våre finske naboer var det at KPK Hämeenlinna etter å ha tapt 1-3 på bortebane for Minsk, vant 3-0 hjemme, for så å bli utslått i golden set 10-15.

Alle resultatene finner du her, referat fra kampene er her.

I dag spilles flere kamper der mennenes andrerunde blir spilt ferdig. Vinnerne fra denne runden skal møte lag som har gått direkte til tredje runde, bl.a. lagene til Anders Berntsen Mol og Andreas Takvam, henholdsvis Noliko Maaseik og VfB Friedrichshafen. Dagens resultater finner du her. Det blir interessant å se om danske Gentofte vil ta seg videre etter seier 3-0 hjemme mot Budva fra Montenegro. Deres kamp går kl. 16:00 og kan, i tillegg til andre kamper, ses på laola1.tv her. Tar det danske laget minst to sett her, får de møte russiske Belgorod med blant andre Muserskiy og Tetyukhin på laget.

Legg igjen en kommentar