Publiserte artikler

Stoda i sanden

Også kampene i Tsjekkia går innendørs. Foto: CEV

CEVs satellitturnering i Pelhřimov i Tsjekkia er blitt noe redusert. I stedet for 16 lag i hver klasse i hovedrunden, er det nå 12 lag som slåss om de gjeveste plassene. Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum er blitt toppseedet i turneringen, og har derfor sluppet å spille første runde. I andre runde har de i dag møtt Klasnic-Kolaric fra Serbia og vunnet greit 2-0 (21-11, 21-16). Tredjerundekampen spiller de kl. 14:40 mot slovenerne Zemljak-Pokeršnik. Vinner de den, er det semifinale og finale i morgen. Resultatene finner du her. Kampene i Pelhřimov blir streamet på laola1.tv, sjekk her.

Også i NEVZA-turneringen i Göteborg er de nå kommet til tredje runde. To norske kvinnelag henger med det, og siden de møtes til innbyrdes oppgjør, vil enten Kjølberg-Hjortland eller Lunde-Ulveseth gå direkte til semifinale i morgen. Taperen har også mulighet til å gå dit, det samme har Pedersen-Olimstad, som spiller om å bli bedre enn nr. 7 i dag i kamp mot Grimson-Palmer fra England. Aas-Ingrid(?) har spilt ferdig og er blitt nr. 9. Alle kvinneresultatene finner du her.

Hos mennene har bare ett av de seks norske lagene tatt seg til tredje runde. Det er Jørstad-Retterholt, som der møter Nurminen-Piippo fra Finland. Sørum-Moen eller Bergerud-Solhaug blir. nr. 7, etter som de møtes i innbyrdes oppgjør. Helland-Nordstrand har blitt nr. 13 og Mohajer-Tellnes og Opsahl-Gamlemoen ble nr. 9. Alle resultater her.

Legg igjen en kommentar