Publiserte artikler

Champions League

Denne uken spilles de første kampene i Champions League for menn sesongen 2016-2017. Etter at CEV til denne sesongen utvidet Champions League slik at alle seriemesterne i Europa kan delta, er også formatet endret. Det starter ikke lenger med puljespill. I stedet leder utslagskamper fram til dette, som nå regnes som fjerde runde. Hos mennene skal 20 lag delta i puljespillet, hos kvinnene 16. I alt er 36 lag hos mennene og 30 hos kvinnene påmeldt i Champions League. Enkelte lag, som for eksempel Førde, valgte å takke nei til Champions League og heller delta i Challenge Cup.

Oppbyggingen av Champions League har ført til at mennene slipper å spille første runde i utslagsdelen, i stedet går de rett inn i andre runde. Hos kvinnene måtte imidlertid fire lag ut i førsterundekamper, og disse ble avgjort forrige helg med Maritsa Plovdiv fra Bulgaria og Kohila VC fra Estland som vinnere. I dag kommer alle de åtte første kampene i andre runde hos kvinnene til å bli spilt, kamper som har returoppgjør lørdag. Hos mennene spilles det kamper i dag og i morgen, med lit spredte returer. Vi kan nevne at Gentofte fra Danmark spiller sin hjemmekamp mot Budvanska Rivijera Budva fra Montenegro i morgen kl. 19:00.

Kvinnenes hjemmeside for Champions League er her, mennenes her. Laola1.tv streamer som vanlig kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar