Publiserte artikler

Sølvjenter

Kiristine Larsdatter Garder i angrep i finalen. Foto: volleyballengland.org

De norske jentene måtte gi tapt i finalen i NEVZA U19 mot Danmark. De to lagene var i samme pulje innledningsvis, og da vant Norge det innbyrdes oppgjøret 3-1. Men i finalen viste Danmark seg sterkest og vant 3-1 (25-18, 18-25, 25-22, 25-22) i en spennende og underholdende kamp. Du finner statistikk her. Les også hva danskene skriver om kampen her. Island tok bronsemedaljene etter 3-2 over Sverige.

Danmark vant også guttenes finale med 3-0 mot Sverige.

Som vanlig blir et drømmelag utnevnt, eller Super Seven, som engelskmennene sier. Hvem som fikk utmerkelsene er ikke kommet offisielt på de engelske sidene, men skal vi dømme etter bildene fra utdeling av gullballer, har fire norske jenter og ingen av guttene kommet med på laget. Se bilder på facebooksidene her.

Legg igjen en kommentar