Publiserte artikler

Bronse til guttene

Severin Fløystad Juliebø er påpasselig mot Sveriges opplegger. Petter Alstad Østvik tar seg av midtspilleren. Foto: volleyballengland.org

Sverige ble for sterk for det norske guttelaget i gårsdagens semifinale i NEVZA U19 i Kettering i England. Med seier 3-1 (25-20, 25-9, 20-25, 25-17) blir det Sverige som i dag skal spille finale mot Danmark. Se svenskenes referat fra kampen her. Norge fikk dermed møte England i dagens bronsefinale. Der kom England best i gang og trener Nebosja Duric måtte foreta mange bytter før han til slutt fant en lagsammensetning som fungerte. Likevel måtte det norske laget hele tiden jobbe hardt for poengene mot et fysisk sterkt engelsk lag. Seierssifrene ble til slutt 3-1 (22-25, 25-22, 25-15, 25-18). Du finner resultatene med statistikk her.

De norske jentene kommer til å få medaljer med en høyere valør enn guttene. Island ble slått 3-0 (25-12, 25-19, 25-16) i semifinalen i går, og dermed blir det finale mot Danmark i dag. Kampen er satt opp til å gå kl. 15:00 norsk tid, men kampene tidligere i dag har gitt forsinkelser. Du kan følge stream av finalen her. Turneringens facebookside er her.

Legg igjen en kommentar