Publiserte artikler

Vikingspiller akuttinnlagt

Geir Eithun, uheldig volleyballspiller. Foto: NVBF

Geir Sindre Eithun har måttet sette sesongstarten på vent etter at han i forrige uke ble innlagt på sykehus med det som viste seg å være en punktert lunge. Det er Aftenposten som melder dette. Under en telefonsamtale med «sandvolleyballforbundets»  markedssjef og tidligere makker i sandvolleyball, Iver Andreas Horrem, fikk Geir plutselig veldig vondt i brystet, så vondt at han måtte melde avbud til treningen med elitelaget Viking samme dag, laget han ble spilleklar for denne høsten. Han foretok seg ikke annet den dagen, men dagen etter gikk han til lege som umiddelbart la ham inn på sykehus, der han ble værende to netter.

Geir er nå utskrevet, men det vil fortsatt gå en stund før han kan gjenoppta trening og spill for laget sitt. Sandvolleyballen er uansett utsatt stund, etter som han for tiden ikke har fast makker etter at Horrem la opp. Du kan lese artikkelen i Aftenposten her. Telefonintervju med Geir finnes på forbundets facebookside her.

Legg igjen en kommentar