Publiserte artikler

World Tour i Stavanger

Ennå noen måneder til slike tilstander. Foto: FIVB

Det internasjonale volleyballforbundet FIVB har offentliggjort den foreløpige internasjonale sandvolleyballkalenderen for 2017. FIVB har nå endret i konseptet for turneringene, slik at hver turnering faller innenfor en struktur der turneringene har fra en til fem stjerner. Turneringene som har fra fire eller fem stjerner er de som er forbeholdt eliten, mens de andre er tenkt mer som utviklingsturneringer. Den viktigste begivenheten i 2017 blir VM, som skal gå i Wien 28. juli – 6. august. Den første turneringen er en fem-stjernes som starter i Fort Lauderdale i USA 7. februar.

Stavanger er også med på listen som en av tre-stjernersturneringene. Dato her er satt 20.-25. juni. Så da står det kanskje ikke så ille til i World Tour Stavanger AS som det ekstraordinære årsmøtet i NVBF tydet på? Les meldingen fra FIVB her.

Kommentarer (1)