Publiserte artikler

CEV-presidenten besøker Norge

President i CEV, Aleksandar Boričić. Foto: CEV

Ifølge det danske volleyballforbundets nettsider er det europeiske forbundets president, Aleksandar Boričić, på besøk til de skandinaviske landene. I går besøkte han Sverige for første gang. Sammen med med CEVs senior visepresident Renato Arena hilste han blant annet på det svenske idrettsforbundets generalsekretær, Stefan Bergh, og volleyballforbundest president og generalsekretær, Saffet Eraybar og Bengt Wicksell. Det ble også tid til litt sightseeing, les her.

I dag er de to i København der det også blir møter med kulturminister Bertel Haarder og idrettstopper. Les mer her.

Etter det danskene skriver, skal Boričić også besøke Norge og Finland, men når dette vil skje, vet vi ikke.

Legg igjen en kommentar