Publiserte artikler

Mennenes EM-sluttspill fastlagt

Ny logo for polsk volleyball.CEV har offentliggjort dato og steder for mennenes EM-sluttspill i 2017. Mesterskapet med de 16 lagene som har kvalifisert seg, skal gå i Polen i dagene 25. august – 3. september. Fire byer skal stå som vertskap for turneringen. Det er Krakow, Gdansk, Katowice og Szczecin. Det er ikke offentliggjort hvor semifinalene og finalene vil bli spilt, trolig vil det bli klart når puljene trekkes i Slowacki Theatre i Krakow 15. november.

Dette er siste gang sluttspillet arrangeres med 16 lag. Fra 2019 vil 24 lag kvalifisere seg til finaleomgangen, og da kan også flere land dele på sluttspillene. Les CEVs melding om sluttspillet her.

Kvinnenes sluttspill er delt mellom Aserbajdsjan og Georgia. Spillesteder og tidspunkt er ennå ikke bestemt.

Legg igjen en kommentar