Publiserte artikler

Semifinaler i klubb-VM

Lonneke Sloetjes vant denne fighten, me tapte kampen. Foto: FIVB

I VM for klubblag spilles i dag semifinaler. De europeiske lagene har stor framgang i turneringen. I kvinnenes mesterskap i Manila på Filippinene er alle semifinalelagene europeiske, mens begge de to som deltar i mennenes i Betim i Brasil, også har fått semifinaleplass.

Semifinalen i kvinneklassen mellom to lag fra Istanbul er i skrivende stund ferdigspilt. Der har finaleplassen gått til Eczacibasi VitrA etter seier 3-1 (25-23, 19-25, 25-17, 25-23) mot VakifBank. I den andre møtes det sveitsiske laget Volero Zürich og Pomi Casalmaggiore fra Italia. Kampen spilles kl. 13:30 og du kan følge den her. Turneringens hjemmeside er her.

I mennenes turnering har Saida Cruzeiro fra Brasil og Trentino fra Italia vunnet hver sin innledningspulje. De møter henholdsvis Bolivar fra Argentina og Zenit Kazan fra Russland isemifinalene. Zenit Kazan-Trentino spilles kl. 19:00 og Sada Cruzeiro-Bolivar kl. 22:00 norsk tid. Gå inn på hjemmesiden og klikk på linken fra kampene om du vil se dem. Hjemmesiden er her.

Legg igjen en kommentar