Publiserte artikler

Mer NEVZA

Sesongens siste NEVZA i sandvolleyball

Det er mye aktivitet i regi av theNorth European Volleyball Zonal Association, NEVZA;  denne høsten. Mesterskapet i volleyball for spillere født 2000 ble avsluttet i går, og neste helg er det klart for mesterskapet for de to år yngre spillerne. Mellom disse innendørsturneringene spilles en sandvolleyballturnering for seniorer, og neste måned skal seniorene spille de innledende rundene i klubbmesterskapet i volleyball.

Sandvolleyballturneringen spilles i Leaf Academy beach centre i Bournemouth i England. Den starter i morgen, og er så langt ikke fulltegnet. Den har plass til 16 lag i begge klassene, men bare 12 lag i kvinneklassen og 16 i klassen for menn er påmeldt. Av disse er 8 norske. Det er Ingrid Lunde-Oda Ulveseth og Victoria Faye Kjølberg-Hanne Haugen Aas i kvinneklassen, Mathias Berntsen-Christian Sandlie Sørum, Daniel Bergerud-Svein Solhaug, Jan Erik Moen-Aleksander Sandlie Sørum, Christian Helland-Jørn Gamlemoen, Stian Opsahl-Torbjørn Naas og Sadegh Mohajer-Kjetil Tellnes i klassen for menn.

De første kampene spilles lørdag kl. 9:00 norsk tid og turneringen avsluttes mandag. Du finner resultatene her. Se bulletin nr. 2 her.

Legg igjen en kommentar