Publiserte artikler

U17-jentene i finalen

Sverige for sterke for de norske guttene. Foto: Hamistolen Photography

Det norske landslaget for jenter født år 2000 og senere, som deltar i NEVZA-mesterskapet i Ikast i Danmark, fortsatte i går det gode spillet de viste fra dagen før. Etter puljeseier tirsdag, var det klart for semifinale i går. Motstandere var Island, som også hadde vært i Norges innledningspulje. I kvartfinalen slo Island noe overraskende England med 3-2, men i semifinalen hadde de ingen mulighet mot et velspillende norsk lag som vant 3-0 (25-18, 25-19, 25-11). Finalen blir nok en tøffere oppgave. Kl. 13:30 står Finland på den andre siden av nettet, et finsk lag som så langt ikke har gitt bort sett. Les mer om Norges innsats på NVBFs facebook her.

De norske guttene har ikke hatt en like vellykket turnering i Ikast. I gårsdagens kvartfinale mot Sverige, måtte laget tåle tap 0-3 (16-25, 15-25, 15-25). Les hva Sverige skriver om kampen her. I dag blir det derfor to kamper om plasseringene 5-7. Kl. 9:00 er motstanderne Færøyene, og den siste kampen er mot Island kl. 15:00.

Les mer på turneringens hjemmeside her. Kampene streames, guttenes her, jentenes her. Vi kan ellers nevne at Jens Olav Rydningen og Anders Rohde er norsk dommere i mesterskapet.

Legg igjen en kommentar