Publiserte artikler

Maaseik vant supercup

Noliko Maaseik. Anders nr. 12. Foto: noliko-maaseik.be

Den belgiske supercupen for menn ble spilt i går. Det var ikke helt den riktige supercupen, som går mellom serievinneren og cupvinneren. Men Knack Roeselare, som vant både serie og cup, møtte i stedet laget som ble nr. 2 i serien, og altså det andre laget som kvalifiserte seg til Champions League fra Belgia, Noliko Maaseik. Og dermed endret også kampen navn til Champions Cup.

Og med Noliko Maaseik som det ene laget, fikk dermed Anders Berntsen Mol sin debut som profesjonell volleyballspiller i toppoppgjøret. Roeselare har vært det sterkeste laget de siste årene, men med ny, argentinsk trener, og foryngelse av laget, fikk Anders sin første tittel med Maaseik, Maaseiks femtende totalt. Det ble ikke all verdens spilletid på Anders, men noen innhopp hadde han. Du kan lese mer her, videohøydepunkter er her.

Legg igjen en kommentar