Publiserte artikler

Mizunoligahelgen

Randabergs kvinner uten tap så langt. Foto: RIL

Med bare to seriehelger avviklet, begynner likevel noen av lagene å skille seg ut i toppen. Hos kvinnene har Førde vunnet alle sine tre innledende kamper og leder dermed serien med 8 poeng, etter at de i dag slo Tønsberg Volley med 3-0. De blir imidlertid pustet i nakken av Randaberg, som ikke har avgitt poeng på sine to første kamper. Denne helgen var det en av utfordrerne, Oslo Volley, som måtte gi tapt med 3-1.

I bunnen sliter Tønsberg Volley med 0 sett etter 3 kamper. Det var imidlertid stor utskifting i laget før denne sesongen, og vi skal ikke se bort fra at det unge laget med mer samkjøring vil begynne å gi de andre lagene god motstand.

De andre kvinneresultatene denne helgen:
Viking-Tønsberg 3-0
TVN-Oslo Volley 0-3
Koll-OSI 3-0

Alle resultat og tabellen er her.

Hos mennene er det også to lag som står med 0 tap. Det er viking og Randaberg, men av dem har Randaberg måttet avgi et poeng, og er dermed forbigått av Tromsø, som har spilt en kamp mer. Helgens lille overraskelse kom i Førde, der NTNUI etter å ha blitt slått klart av Viking i går, i dag hevet seg voldsomt og ga Førde lagets andre tap. Toppkampen gikk i Randaberg, der så langt ubeseirede Tromsø måtte tåle 0-3.

Helgens øvrige resultater:
Viking-NTNUI 3-0
TVN-Tromsø 0-3
Førde-NTNUI 1-3

Mennenes resultater og tabell her.

Legg igjen en kommentar