Publiserte artikler

Avgjørende EM-kamper

Blir det Estland (i hvitt) eller Latvia som kommer til EM? Foto: CEV

Denne helgen blir de siste lagene til neste års EM funnet. Da spilles returkampene i tredje runde i kvalifiseringen, og vinnerne sammenlagt etter to kamper får sluttspillplass i 2017. En av kampene ble spilt allerede onsdag. Da møttes Slovakia og Tsjekkia i Poprad i Slovakia. Tsjekkia vant den første kampen sist helg med 3-0, og ville altså være sikret avansement med to sett. Etter tre sett i onsdagens kamp hadde de greid dette og kunne tillate seg å gi flere spillere kamptrening. Dermed endte kampen med seier til Slovakia med 3-2 (26-28, 25-19, 23-25, 25-22, 15-10), men det er altså Tsjekkia som får tur til Aserbajdsjan eller Georgia, de to landene som deler på finalespillet.

En kamp i kvinnenes kvalifisering spilles i kveld. Det er oppgjøret mellom Spania og Ukraina, der Spania har fordelen etter å ha vunnet 3-2 på bortebane. Kampen spilles i Guadalajara kl. 20:00 og streames på laola1.tv, sjekk her.

Det tredje og siste laget som får plass i EM-sluttspillet, finnes søndag i oppgjøret Ungarn-Romania. Romania vant den første kampen i Romania med 3-0. Kampen spilles kl. 18:00. Alt om kvinnekampene finner du her.

Hos mennene går en kamp i morgen og to søndag. Oppsettet er slik, med stillingen etter første kamp i parentes:
Lørdag 8. oktober kl. 18:00 Hellas-Spania (0-3)
Søndag 9. oktober kl. 16:00 Estland-Latvia (3-2)
Søndag 9. oktober kl. 19:00 Portugal-Tyrkia (0-3)

Mer om mennene her.

Legg igjen en kommentar