Publiserte artikler

FIVB-kongress

FIVB innleder i dag sin 35. verdenskongress i Argentinas hovedstad Buenos Aires. Alle FIVBs 220 medlemsland har anledning til å stille på kongressen, men vi vet ikke om NVBFs nyvalgte president Eirik Sørdahl har valgt å delta, eller om NVBF lar et annet land ivareta sine interesser.

Kongressen starter med workshops for noen av deltakerlandene, før hovedforhandlingene tar til i morgen.

Det er også valg på denne kongressen, men den nåværende presidenten, Ary S. Graça, er den eneste som har meldt sitt kandidatur innen fristen. Det interessante her er at han foreslår seg selv valgt for perioden 2016-2024 og dermed omgår regelen om at en president bare kan sitte to perioder, der hver periode tidligere var fire år.

FIVBs side om kongressen med linker til sakspapirene finner du her.

Legg igjen en kommentar