Publiserte artikler

Serieåpning Mizunoligaen

Venstrehendte Ask Helland-Hansen blir en nyttig tilvekst for Randaberg. Foto: RIL

I skrivende stund er sju av de åtte kampene i første serierunde i Mizunoligaen spilt, da inklusiv den framskutte kampen mellom TVN og Viking, som ble vunnet 3-2 av ungdommene på gymnaset på Sand. Kampen som gjenstår er kampen mellom Koll Volley og TIF Viking, en kamp i mennenes avdeling. Denne har kampstart kl. 16:00 i Kringsjåhallen.

I de gjennomførte kampene har det blitt flere jevne oppgjør. Bare kampen mellom Oslo Volley og Tønsberg ble vunnet med klare sett til Oslo. Noe overraskende ble det også 3-0 på bortebane til BK Tromsø over NTNUI, men her ble det jevn kamp hele veien mellom to lag som er ventet å slåss om medaljene.

Begge Førde-lagene har hatt dobbeltkamper borte denne helgen. Best gikk det for kvinnelaget som vant begge kampene, 3-2 mot OSI og 3-1 mot Koll. Mennene måtte tåle tap 2-3 for Randaberg, og startet også tungt mot TVN. Etter tap i første sett, vant de andre, lå bak med tre poeng i tredje, før de vant dette og deretter rodde lett det fjerde i land.

Også Randabergs kvinner vant på hjemmebane, 3-1 ble det mot Viking.

Du finner oversikt over alle kampene her.

Legg igjen en kommentar