Publiserte artikler

Full serierunde

Vil Jan Egil Tvinde og Førde juble for nytt seriegull? Foto: Elisabeth Viken, fvbk.no

Fra i morgen er det fullt kjør i de to landsomfattende divisjonene. Kvinnenes Mizunoliga tjuvstartet sist helg med en kamp mellom TVN og Viking, en kamp som ga TVN 2 poeng og Viking 1. Lørdag og søndag følger de andre lagene etter, så i løpet av helgen vil alle de åtte lagene ha spilt minst en kamp. Viking får ny bortekamp, denne gangen mot fjorårets dobbeltvinnere Randaberg, mens Førde har doble bortekamper mot nykommer OSI og Koll. Den siste kampen er mellom Oslo Volley og Tønsberg.

Også i mennenes Mizunoliga skal de sju lagene i aksjon. Dobbeltvinner Førde drar til Rogaland for å møte Randaberg og TVN, BK Tromsø er i Trondheim for å spille mot NTNUI, mens Koll har Viking på besøk.

I 1. divisjon er det mennenes avdeling 2 som starter opp først. Sunnfjord Folkehøgskule stiller nå egne lag i serien, og mennene får tre bortkamper i Trøndelag denne helgen. Dermed får Sunnfjord også æren av å starte kampen om plasseringene i divisjonen med morgendagens kamp mot Blussuvoll.

Kampoppsettet for de to øverste divisjonene finner du her. Her vil du også finne opplysninger om elitelagene.

Legg igjen en kommentar