Publiserte artikler

Kazan vant supercup

Konfetti og pokal for seier. Foto: zenit-kazan.com

Zenit Kazan ser ut til å gå mot en ny sterk sesong. Forrige sesong vant de alt i Russland: supercup, cup og serie. I tillegg gikk laget til topps i CEVs Champions League. Nå har de også startet en ny sesong på beste måte. I den russiske supercupen ble Dynamo Moskva knust 3-0 (25-14, 25-18, 25-15), og laget viste fram hele stjernegalleriet med Leon, Anderson, Mikhailov, Aschev, Volvich, Butko og Verbov. Ikke minst cubaneren Wilfredo Leon var imponerende med 81 % angrepskill totalt (92 % i første sett) og 15 poeng. Vi kan forstå at det polske landslaget håper på en snarlig overgang.

Dette var Kazans tredje seier i supercupen på rad. Kampen åpnet også den russiske serien, kampen gjelder også som seriekamp. Andre resultater fra den første runden kan du se her.

Legg igjen en kommentar